Posts

Showing posts from October, 2011

Taska Sinar Cemerlang

Image
pada 29 Oct 2011 yang lepas majlis penyampaian sijil bagi pelajar taska sinar cemerlang tempat ketiga-tiga anak aku belajar  telah diadakan.. tak sangka anak aku Arif Amsyar yang baru berumur 3 tahun lebih terlibat juga dalam koir semasa majlis itu berlansung. aku teruja bila melihat anak2 kita di atas pentas ... kalu tak silap akulah yang disebelah kanan Arif yang pakai ala2 bolywood tu Kasih namanya.. masa Arif mula2 di hantar ke sekolah dulu Kasih ni lah yang selalu gigit anak aku sampai lebam-lebam... hahahaha sekarang ni Kasih dah 4 tahun dah.. cute pulak tu... :-) bila dah teruja melihat Arif menyanyi di atas pentas, aku lupa nak shot gambar mereka.. so ni lah beberapa keping gambar yang aku dapat shot itupun berterabur dr segi teknikalnya... hahahaha . yang penting gambar2 ni ada memori dan cerita bagi kami sekeluarga.... Rule kita buang dalam tong sampah dulu...

Panggilan Kaabah

Image
Panggilan Kaabah, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Alhamdullilah... akhirnya mak mertua saya selamat berangkat ke tanah suci pada 23hb yang lalu... semoga mak dapat menunaikan Fardu Haji dgn tenang dan Tawaduk di sana.. dan semoga selamat pergi dan pulang... Insyaallah....

Panggilan Kaabah

Image
Panggilan Kaabah, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Alhamdullilah... akhirnya mak mertua saya selamat berangkat ke tanah suci pada 23hb yang lalu... semoga mak dapat menunaikan Fardu Haji dgn tenang dan Tawaduk di sana.. dan semoga selamat pergi dan pulang... Insyaallah....

Father & son

Image
Father & son, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. gambar lama June19 2010..... Adam masih belum boleh berjalan.... HOOORAYYYY!!!!!

When UltraBoy get Hurt.....

Image
When UltraBoy get Hurt....., a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Superman yang sakit... :-)

i'm Good...

Image
i'm Good... , a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. yeah ini lah pesakit tu.. w/pun demam tapi masih aktif!!!

Asyraf Afsar

Image
Asyraf Afsar, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Selama isteri saya menjaga Adam yg di tahan di wad beberapa hari , sayalah yang merangkap sebagai suri rumah yang menjaga baby kecil kami Asyraf... hahahahahah:-)

my family

Image
my family, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Adam was admitted ward at KJMC for 4 days.. because of Pnemonia..‎1st day we all together with Adam ... its a sweet memory for us... :-)