Posts

Showing posts from January, 2012

Anak bujang....

Image
Anak bujang...., a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Tak tau apa yang mereka bualkan ... tapi aku terpanggil utk rakamkan gambar ni... pada aku saat mereka bermain adalah sesuatu yang berharga buat kanak-kanak............

Anak bujang....

Image
Anak bujang...., a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. hah.. ini Adam Aisar.. anak aku yang no 2... tahun ni dah nak masuk 3 tahun.. tapi kuat nangis ... huhuhu

Anak bujang....

Image
Anak bujang...., a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. diam tak diam, dah nak 4 tahun dah anak bujang aku yang sorang ni... cepat je masa berlalu.... kalu bab ambil gambar Arif mmg lah orangnya.. possing lah macam mana pun ...huh...

mother &son... tone exp

Image
mother &son... tone exp, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Inilah Permata hati saya.. sakit mereka ,sakitlah saya.... papa harap kalian semua sentiasa dirahmati dan sukses selalu k!!

mother &son... tone exp

Image
mother &son... tone exp, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. gambar ni dah lama.. masa ni wife saya belum lagi mengandung anak ke tiga kami... Adam pun baru pandai berjalan time ni... gambar ni diambil di taman Kota damansara dekat dengan rumah kami...

Pak Adib

Image
Pak Adib, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Ini Pak Adib, anak bongsu paksu aku... dan merupakan uncle termuda bagi anak-anak aku... Pak Adib juga merupakan Ketua bagi anak -anak buahnya.... kening sebelah kanan dan hidung bercalar terhantuk paip air semasa konfranrasi didalam kolam air baru-baru ini bersama anak buahnya .. huh !!!

Hanif Najmi

Image
Hanif, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. ini anak buah saya Hanif Najmi @ lebih dikenali oleh panggilan" Sihat" oleh pakcik-pakcik nya di kampung... steady lah Hanif....