Posts

Showing posts from July, 2012

Asyraf Afsar

Image
Asyraf Afsar, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Bermain dengan texture adalah salah satu hobi aku untuk gambar-gambar portrait.. lebih-lebih lagi untuk portrait kanak-kanak...

Sukaneka Tadika Sinar Cemerlang

Image
Sukaneka Tadika Sinar Cemerlang, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Arif dengan muka yang agak moody sebab cuaca yang panas terik memegang piala emasnya dalam acara isi air dalam botol... steady Arif !!!

Sukaneka Tadika Sinar Cemerlang

Image
Sukaneka Tadika Sinar Cemerlang, a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. Adam dengan piala emasnya... acara kutip gula2 paling banyak.. :-) tahniah Adam!!!!

Untitled : its me & wife...

Image
Untitled : its me & wife..., a photo by Yusaini Photojiwa on Flickr. 5 years ago... :-)

kenapa wedding photo mahal skrng ni...???

Image
mmg tak dinafikan , semakin hari kos semakin meningkat.. itu sebab ramai  photog wedding mengenakan cas yang agak mahal diluar sana.... apa2 pun , terpulang pada anda memikirkannya.... :-)

Asyraf Afsar 1 year old

Image

Happy Birthday Asyraf Afsar

Image
Selamat Hari Lahir buat Asyraf Afsar yang ke 1 tahun pd 1 July 12.. semoga menjadi insan yang cemerlang, sihat, soleh, dan berjaya suatu hari nanti... thanks to ummi for birthday kek... 






Zoo Negara

Image
Hari Sabtu lepas 7 July 12 aku bawak anak2 pergi Zoo Negara... last aku ke zoo negara adalah umur aku 12 tahun.. hahahaha.. so skang ni aku bawak anak2 ke sana...ingat nak ambil gambar anak2 dgn haiwan2 kat sana.. tapi anak2 aku lebih suka berlari kesana kemari dari melihat haiwan2 kat sana.. huh