Posts

Showing posts from July, 2013

Anniversary yang ke 6 Tahun..

Image
Gambar Family sempena Anniversary yang ke 6tahun.. Alhamdullilah kami telah dikurniakan 3 orang cahaya mata... Semoga kami sekeluarga sentiasa diberkati...kepada wife yang tersayang Faradila Mahadzir, Terima Kasih buat segala-galanya.... lokasi FRIM Kepong ....






Majlis Hari Lahir Arif , Adam dan Asyraf

Image
Arif, Adam dan Asyraf birthday party... 6 July13 lokasi di rumah nenek Gemencheh Negeri Sembilan. Wife aku yang paling excited buat persiapan majlis ni.. simple je tapi penuh meriah oleh keluarga yag hadir. Lama dah kami tak berkumpul sekeluarga macam ni.... Selamat Hari Lahir sekali lagi dari Papa dan ibu buat Arif Amsyar yang ke 5 tahun pada 13Jun lepas, Adam Aisar yang ke 4tahun pada 26 August nanti   dan Asyraf Asar yang ke 2 tahun pada 1July lepas . Semoga kalian sentiasa sihat dan  menjadi insan yang solleh dan berbakti buat Agama, Bangsa dan Keluarga....So bila dah besar nanti harap-harap kalian dapat tengok blog ni k.. Thanks pada wife aku yang buat persiapan majlis ini dan pada semua keluarga yang hadir...